Mijn werkwijze

Ik kom graag bij u in huis om gevoel te krijgen van uw stijl, om de bestaande situatie te zien en om uw wensen samen met u te bespreken. Iedere trap is anders en iedereen heeft een andere smaak, maatwerk dus. Ik breng alle kleur- en materiaal stalen mee zodat u een keuze kunt maken. U kunt kiezen uit een grote collectie van verschillende materialen. Ik werk met Hpl laminaat, met pvc en met echt hout. Deze materialen zijn ook weer per soort te verkrijgen in verschillende kleuren. U krijgt van mij een eerlijk advies, door mijn materialenkennis  kan ik u vertellen wat u kunt verwachten en hoe de trap zich zal houden ook na jarenlang gebruik.

U kunt enkel de traptreden laten bekleden of ook de zijwanden -de wangen- en de stootborden. Dit kan eventueel met verlichting, in de zijwanden of onder de treden. Ik kan een open trap renoveren of een dichte trap, het is ook mogelijk om van een open trap een dichte trap te maken. Tenslotte kunt u kiezen uit diverse leuningen en balustrades eventueel met traphek.

Geen aanbetaling
U krijgt direct een prijs zodat u weet wat uw plannen gaan kosten. Ik werk zo transparant mogelijk, mijn doel is het realiseren van een mooi project en een tevreden klant.

We spreken een montage datum af wanneer het u uitkomt en binnen enkele dagen is de trap klaar. U heeft er verder geen werk mee. Ik laat de ruimte uiteraard schoon achter en voer eventueel afval af. Ik werk op basis van wederzijds vertrouwen en vraag geen aanbetaling vooraf, u betaalt pas als de trap is opgeleverd.

Waarom kiezen voor traprenovatie?

Prachtig resultaat in kleur en materiaal wat past bij uw woonstijl
Geen hak- of breekwerk
Onderhoudsvriendelijk
Waterdicht
Kras- en slijtvast,
Bestand tegen hitte, stoten en vlekken
Stroeve structuur, antislip, kindvriendelijk en veilig.
Makkelijk schoonhouden
Nooit meer schuren of schilderen
In enkele dagen een nieuwe trap

Meer weten?