Traprenovatie Eindhoven

In Eindhoven en omgeving is Van Ham Traprenovatie het bedrijf als u een trap wilt laten renoveren. Iedere trap is anders en iedereen heeft een eigen smaak. Met 25 jaar ervaring als interieurbouwer heb ik alle facetten van maatwerk in huis.

Niets is voor mij te gek. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen enkel de traptreden opnieuw te laten bekleden, of ook de zijwanden, wangen en stootborden te laten vervangen. Ook kan er sfeerverlichting toegevoegd worden bij traprenovaties om uw trap spreekwoordelijk in de spotlights te plaatsen. Ik renoveer open en dichte trappen, waarbij ik van een open trap een dichte trap kan maken.

Kosten van een traprenovatie

De prijs van de renovatie is afhankelijk van het project dat uitgevoerd wordt. Ik werk geheel transparant, voorafgaand aan het project krijgt u een prijs zodat u weet wat de renovatie u zal gaan kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Ik werk in wederzijds vertrouwen en vraag geen voorschot, de afgesproken prijs wordt in rekening gebracht wanneer uw trap volledig gerenoveerd is. De ruimte wordt schoon achtergelaten en het eventuele afval wordt weggevoerd. Mijn doel is immers om je oude trap te transformeren naar een nieuwe trap die bij je huidige woning past. Een tevreden klant staat daarbij centraal.

Voordelen van traprenovatie
 • Prachtig resultaat in kleur en materiaal wat past bij uw woonstijl
 • Geen hak- of breekwerk
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Waterdicht, kras- en slijtvast,
 • Bestand tegen hitte, stoten en vlekken
 • Stroeve structuur, antislip, kindvriendelijk en veilig.
 • Makkelijk schoonhouden
 • Nooit meer schuren of schilderen
 • In enkele dagen een nieuwe trap

Werkwijze

 • Vrijblijvende afspraak
  Om een beeld te krijgen van de huidige situatie neem ik graag een kijkje bij u thuis in een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we uw wensen bespreken. Hierbij krijgt u van mij een eerlijk advies, door mijn ervaring en kennis kan ik u vertellen wat u kunt verwachten van uw idee.
 • Ontwerp
  Bepaal wat u graag zou willen laten veranderen. Niets is te gek. Hierbij geef ik advies voor een optimaal resultaat. Vervolgens zal ik een ontwerp maken van de plannen. Bij akkoord ga ik achter de schermen aan de slag met het maken van de producten.
 • Plan een datum
  Als beide partijen akkoord gaan kan het project van start gaan. Er zal een montage datum afgesproken wanneer het u het beste uitkomt. Binnen enkele werkdagen is uw trap geheel gerenoveerd. De ruimte wordt geheel schoon en gebruiksklaar achtergelaten.

Materiaal en kleuren naar uw keuze

Naast de talloze opties in soorten trappen is er ook keuze uit verschillende materialen. Ik werk met laminaat, hout en PVC. Elk materiaal is dan ook weer beschikbaar in menig verschillende kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een PVC trap, met de uitstraling van echt hout. Zo kunt u profiteren van de voordelen van PVC en van de warme look van hout. Ik zal alle materialen en bijbehorende kleuren meenemen naar onze kennismaking, zodat u een idee kan krijgen en een keuze kunt maken.

Interieur maatwerk

Geen interesse in het laten renoveren van je trap, maar in een mooie nieuwe inloopkast of eettafel? Voor ander maatwerk binnenshuis kun je ook bij mij terecht. Ik kan alles maken op maat. Geen enkel design is te gek. Graag kom ik bij u thuis langs om de ruimte te bekijken waar het meubel geplaatst wordt zodat ik u hierbij kan adviseren. Vervolgens teken ik uw wensen uit en bij een akkoord ga ik aan de slag met productie!

Waarom kiezen voor van Ham
 • Ervaren vakman
  Meer dan 25 jaar ervaring in maatwerk
 • Grote keuze in materialen
  In iedere denkbare kleur, ook massief hout
 • Goed & eerlijk
  advies
  Grote kennis van materialen en hun eigenschappen
 • De beste kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige materialen
 • Vertrouwd
  Je weet wie je in huis haalt
 • Achteraf betalen
  U betaalt pas na oplevering
Veelgestelde vragen
Zijn alle trappen geschikt voor een renovatie?

Ja. Alle trappen kunnen gerenoveerd worden. In een vrijblijvende afspraak kom ik graag bij u thuis langs om de huidige situatie te bekijken en wat uw wensen zijn. Vervolgens kunnen we samen bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Is de trap glad na een renovatie?

Nee, alle trappen zijn na de renovatie geheel veilig. Bijna alle materialen beschikken over een antislip toplaag, zodat u niet uitglijdt. Op hout kunnen er antislip strips in de treden gefreesd worden. Deze zullen mooi in het hout verwerkt worden zodat ze niet opvallen en u nog steeds veilig te trap op kunt.

Hoeveel kost een traprenovatie?

De kosten voor een traprenovatie verschilt per project. Ik werk geheel transparant, u krijgt dus direct de prijs te horen wanneer uw wensen helder zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast hoeft u pas te betalen na de traprenovatie wanneer u helemaal tevreden bent.

Kan een open trap dicht gemaakt worden?

Dat kan zeker. Ik renoveer alle soorten trappen. Zo ook open en dichte trappen waarbij ik van een open trap een dichte trap maken. Daarnaast kan ik overzettreden, stootborden of led verlichting aan uw trap toevoegen.

Hoelang duurt het om een trap te laten renoveren?

We spreken samen een montage datum af wanneer het u het beste uitkomt. Vervolgens is de nieuwe trap binnen enkele werkdagen volledig geïnstalleerd.

Interesse in een traprenovatie in Eindhoven of omgeving?

Ik snap als geen ander dat het renoveren van een trap een vervelende situatie met zich meebrengt. Samen plannen we een datum waarop de renovatie zal starten en klaar is. Normaal gesproken is een trap in enkele dagen al weer gereed voor gebruik. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van traprenovatie in Eindhoven? Vraag dan vrijblijvend een advies gesprek aan bij u op locatie. Samen gaan wij voor het beste resultaat!