Traprenovatie Oirschot

Wilt u uw trap laten renoveren in Oirschot of omgeving? Dan bent u bij Van Ham Traprenovatie aan het juiste adres. Elke trap is uniek en heeft een eigen ontwerp. Met meer dan 25 jaar ervaring heb ik alle facetten van maatwerk in traprenovatie in huis.

Naast het renoveren van uw trap is interieur maatwerk ook mogelijk. Voor mij is niets te gek. Omdat elke trap anders is, is alles ook mogelijk bij Van Ham Traprenovatie. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de traptreden opnieuw te laten bekleden, maar u kunt ook de stootborden, zijwanden of wangen laten renoveren. Daarnaast kan er sfeerverlichting toegevoegd worden om uw trap in de spotlights te zetten of kan ik uw trap transformeren van een open naar een dichte trap.

Traprenovatie kosten

De prijzen voor traprenovatie zijn flexibel. Dat betekent dat de prijs afhangt van de exacte wensen van de verbouwing. Ik werk in volledige transparantie. U weet vooraf hoeveel de renovatie gaat kosten, aangezien de prijs bekend wordt gemaakt voordat het project begint. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Ik werk op basis van wederzijds vertrouwen en vragen geen vooruitbetaling. U hoeft pas te betalen als de trap geheel naar wens is. Na de renovatie wordt de ruimte geheel schoon achtergelaten. Mijn doel is om uw trap te transformeren in een geheel nieuwe trap die bij jouw wens en woning past. Een tevreden klant staat bij dat proces centraal.

Voordelen van traprenovatie
 • Prachtig resultaat in kleur en materiaal wat past bij uw woonstijl
 • Geen hak- of breekwerk
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Waterdicht, kras- en slijtvast,
 • Bestand tegen hitte, stoten en vlekken
 • Stroeve structuur, antislip, kindvriendelijk en veilig.
 • Makkelijk schoonhouden
 • Nooit meer schuren of schilderen
 • In enkele dagen een nieuwe trap

Werkwijze

 • Vrijblijvende afspraak
  Om een beeld te krijgen van uw huidige trap kom ik graag bij u thuis kijken in een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we uw wensen bespreken voor uw nieuwe trap. Ik geef hierbij een eerlijk advies. Door mijn ervaring weet ik wat allemaal mogelijk is.
 • Ontwerp
  Bepaal wat u graag zou willen laten aanpassen aan uw trap. Dit kan van alles zijn. Hierbij geef ik advies voor een optimaal resultaat. Wanneer de wensen helder zijn ga ik een ontwerp maken. Als hierop akkoord wordt gegeven ga ik achter de schermen aan de slag met productie.
 • Plan een datum
  Zodra beide partijen akkoord zijn kan het project van start gaan. De montagedatum wordt afgesproken op een dag dat u het beste uitkomt. Binnen enkele werkdagen zal uw trap vervolgens helemaal gerenoveerd zijn. De ruimte wordt daarna schoon en gebruiksklaar achtergelaten.

Materiaal en kleuren naar eigen keuze

Naast talloze opties in de mogelijkheden van traprenovatie kunt u ook keuze uit een aantal verschillende materialen. Er is keuze uit laminaat, hout en PVC. Elk materiaal is ook weer verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuropties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een PVC trap met een houtkleur. Zo profiteert u van de voordelen van PVC als materiaal, maar krijgt u toch de uitstraling van hout. Ik neem alle mogelijke materialen en kleuren mee naar onze kennismaking, zodat u van alle opties een beeld krijgt en een keuze kunt maken.

Maatwerk in huis

Naast ervaring in het renoveren van trappen heb ik ook veel ervaring met ander interieur maatwerk. Heeft u interesse in een nieuwe inloopkast, eettafel of badkamerkastje? Daarvoor kunt u ook bij mij terecht. In principe kan ik alles maken dat u wenst. Graag kom ik bij u thuis langs om uw wensen te bespreken en u te adviseren.

Waarom kiezen voor van Ham
 • Ervaren vakman
  Meer dan 25 jaar ervaring in maatwerk
 • Grote keuze in materialen
  In iedere denkbare kleur, ook massief hout
 • Goed & eerlijk
  advies
  Grote kennis van materialen en hun eigenschappen
 • De beste kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige materialen
 • Vertrouwd
  Je weet wie je in huis haalt
 • Achteraf betalen
  U betaalt pas na oplevering
Veelgestelde vragen
Is elke soort trap geschikt voor een renovatie?

Jazeker, alle soorten trappen kunnen gerenoveerd worden. In onze eerste vrijblijvende kennismaking kom ik graag bij u thuis kijken om de huidige trap en stijl te bekijken. Tijdens de afspraak zullen we ook dan uw wensen en mogelijkheden bespreken.

Is een gerenoveerde trap glad?

Nee, alle trappen zijn veilig na een renovatie. Alle materialen beschikken over een antislip toplaag zodat de trap geheel veilig is. Hout beschikt niet standaard over deze antislip laag, maar hierbij is het mogelijk om antislip strips te frezen in de treden. Hierdoor zijn ook de houten treden veilig en de strips zijn mooi in de trede weggewerkt.

Hoeveel kost een traprenovatie?

De kosten voor een traprenovatie verschillen per renovatie. Dat betekent dat de kosten afhankelijk zijn aan uw wensen. Ik werk wel geheel transparant, u krijgt dan ook meteen uw prijs te horen als uw wensen helder zijn. Hierdoor weet u meteen waar u aan toe bent. Daarnaast betaalt u pas wanneer de trap gerenoveerd is en u helemaal tevreden bent.

Is het mogelijk om van een open trap een dichte trap te maken?

Dat is zeker mogelijk. Ik renoveer alle soorten trappen. Van een open trap kan een dichte trap gemaakt worden door middel van het plaatsen van stootborden. Daarnaast kan ik overzettreden, wangen, bekleding of sfeerverlichting toevoegen aan uw trap.

Hoelang duurt het renovatieproces?

U kunt zelf de montagedatum bepalen. Vervolgens zal het renoveren een paar werkdagen duren. Daarna is de trap helemaal af en zal de ruimte gebruiksklaar achtergelaten worden.

Interesse in een traprenovatie in Oirschot of omgeving?

Ik begrijp als geen ander dat een traprenovatie een vervelende en inspannende klus kan zijn. Daarom plannen we samen een begin- en einddatum voor de renovatie. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van traprenovatie in Oirschot, vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij u op locatie. Samen gaan we voor het beste resultaat!