Traprenovatie Best

Bent u op zoek naar een manier om uw oude, versleten trap in Best nieuw leven in te blazen? Dan bent u bij Van Ham Traprenovatie aan het juiste adres. Ik begrijp als interieurbouwer heel goed dat elke trap anders is en iedereen zijn eigen smaak heeft. Om die reden vlieg ik elk project anders aan. Met meer dan 25 jaar ervaring in maatwerk heb ik alle expertise in huis om aan uw wensen te voldoen.

Bij een traprenovatie is bijna alles mogelijk. De gehele trap kan gerenoveerd worden of alleen delen van de trap, zoals de bekleding, stootborden of de overzettreden. Er kan zelfs van een open trap een gesloten trap gemaakt worden door toevoeging van stootborden. Dit zorgt voor een hele andere sfeer in huis. Er kan daarbij zelfs sfeerverlichting worden toegevoegd om de nieuwe trap in de spotlights te zetten.

Traprenovatie kosten

De kosten van een traprenovatie zijn afhankelijk van uw wensen. Ik werk volledig transparant, dus u krijgt voorafgaand aan het project een duidelijke prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien vraag ik geen voorschot en betaalt u pas wanneer u tevreden bent met het resultaat. Na de renovatie laat ik de ruimte ook weer netjes achter, zodat u daar niets meer aan hoeft te doen.

Mijn doel is om uw oude trap om te toveren tot een volledig nieuwe trap die perfect past bij uw woning en smaak. Daarbij staat een tevreden klant centraal.

Voordelen van traprenovatie
 • Prachtig resultaat in kleur en materiaal wat past bij uw woonstijl
 • Geen hak- of breekwerk
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Waterdicht, kras- en slijtvast,
 • Bestand tegen hitte, stoten en vlekken
 • Stroeve structuur, antislip, kindvriendelijk en veilig.
 • Makkelijk schoonhouden
 • Nooit meer schuren of schilderen
 • In enkele dagen een nieuwe trap

Werkwijze

 • Vrijblijvende afspraak
  Als u geïnteresseerd bent in een traprenovatie, kom ik graag vrijblijvend bij u langs voor een afspraak. Hierbij bespreken we uw wensen en bekijk ik de ruimte van uw trap. Op basis hiervan kan ik u adviseren en vertellen wat u kunt verwachten van uw idee, dankzij mijn ervaring en kennis.
 • Ontwerp
  Overweeg wat u wilt wijzigen aan uw trap. Niets is te gek voor mij en ik zal u adviseren over wat het beste past bij uw wensen. Ik zal ook een schets maken om het idee visueel te maken. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp, zal ik achter de schermen werken aan de voorbereidingen.
 • Plan een datum
  Als we beiden enthousiast zijn, plannen we een montage datum die voor u uitkomt. Uw trap zal binnen enkele werkdagen geheel gerenoveerd zijn en de ruimte zal schoon worden achtergelaten.

Materiaal en kleuren naar eigen keuze

Er zijn niet alleen veel keuze in de mogelijkheden qua traprenovatie, maar ook in de materialen en kleuren van materialen die hierbij gebruikt worden. Ik heb diverse materialen ter beschikken waar u een keuze uit kunt maken, zoals hout, laminaat en PVC. Elke van deze materialen heeft zijn eigen uitstraling en voordelen. Daarnaast zijn er per materiaal ook veel kleurmogelijkheden beschikbaar. Naar onze eerste afspraak neem ik de materialen en kleurmogelijkheden mee zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Maatwerk in huis

Naast de traprenovaties kan ik dankzij mijn ervaring andere delen van uw huis renoveren of creëeren. Zo maak ik bijvoorbeeld op maat gemaakte badkamerkastjes, eettafels, kledingkasten en zelfs volledige bibliotheekkamers. Alles wordt gemaakt aan de hand van de stijl van uw huis en uw specifieke wensen. Aangezien ik alles op maat maak, is vrijwel alles mogelijk. Tijdens onze eerste afspraak bespreken we de wensen en bekijk ik de ruimte waar het meubelstuk komt te staan. Daarna zal ik een ontwerp maken en bij akkoord ga ik aan de slag met productie.

Waarom kiezen voor van Ham
 • Ervaren vakman
  Meer dan 25 jaar ervaring in maatwerk
 • Grote keuze in materialen
  In iedere denkbare kleur, ook massief hout
 • Goed & eerlijk
  advies
  Grote kennis van materialen en hun eigenschappen
 • De beste kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige materialen
 • Vertrouwd
  Je weet wie je in huis haalt
 • Achteraf betalen
  U betaalt pas na oplevering
Veelgestelde vragen
Kan elke soort trap gerenoveerd worden?

Ja, elke mogelijk trap kan gerenoveerd worden. In onze eerste afspraak kom ik graag langs om de huidige situatie en ruimte te bekijken. Ook zullen we dan uw wensen bespreken.

Is een trap veilig na de renovatie?

Ja hoor, ik zal ervoor zorgen dat de trap geheel veilig is na de renovatie. De treden beschikken over een antislip toplaag zodat u niet uitglijdt. Hout is het enige materiaal die dat van zichzelf niet heeft, maar daarin kunnen antislip strips ingefreesd worden zodat de treden niet glad zijn. Hierdoor zijn ook houten treden veilig en de strips vallen niet op omdat ze in het hout verwerkt zijn.

Wat zijn de kosten van een traprenovatie?

De kosten van elk project verschillen. Dat houdt in dat de kosten niet vast staan maar afhankelijk zijn van de wensen. U krijgt wel de prijs te horen wanneer uw wensen concreet zijn. Hierdoor komt u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast betaalt u pas wanneer de trap gerenoveerd is en u helemaal tevreden bent.

Is het mogelijk om van een open trap een gesloten trap te maken?

Ja, dat is mogelijk. Elke trap kan gerenoveerd worden en kan van een open trap een dichte trap gemaakt worden door het toevoegen van stootborden.

Hoelang duurt het project?

U kiest zelf de datum uit waarop ik de trap kom renoveren. Binnen een paar werkdagen is de trap dan gerenoveerd en gebruiksklaar.

Interesse in een traprenovatie in Best of omgeving?

Een traprenovatie kan als vervelend worden ervaren, maar we plannen samen een datum voor de oplevering van uw vernieuwde trap. Meestal is de trap binnen enkele dagen klaar voor gebruik. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van traprenovatie in Best? Vraag dan een gratis adviesgesprek bij u thuis aan. Samen zorgen we voor het beste resultaat!