Traprenovatie Nuenen

Bent u op zoek naar een manier om uw oude trap in Best nieuw leven in te blazen? Van Ham Traprenovatie kan u daarbij helpen. Als interieurbouwer begrijp ik dat elke trap anders is en dat iedereen zijn eigen stijl heeft. Daarom benader ik elk project op een unieke manier. Met meer dan 25 jaar ervaring in maatwerk, heb ik de kennis en expertise om aan uw wensen te voldoen.

Bij een traprenovatie is er veel mogelijk. De trap kan volledig gerenoveerd worden of alleen delen ervan, zoals de bekleding, stootborden of de overzettreden. Door toevoeging van stootborden kan zelfs een open trap veranderd worden in een gesloten trap, wat een heel andere sfeer in huis creëert. Om de nieuwe trap in de spotlights te zetten, kan zelfs sfeerverlichting worden toegevoegd.

Traprenovatie kosten

De kosten van een traprenovatie zijn afhankelijk van uw wensen. Ik werk transparant en geef u vooraf een duidelijke prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U betaalt pas wanneer u tevreden bent met het resultaat en ik laat de ruimte netjes achter.

Mijn doel is om uw oude trap om te toveren tot een nieuwe trap die perfect past bij uw woning en stijl, en om ervoor te zorgen dat u als klant tevreden bent.

Voordelen van traprenovatie
 • Prachtig resultaat in kleur en materiaal wat past bij uw woonstijl
 • Geen hak- of breekwerk
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Waterdicht, kras- en slijtvast,
 • Bestand tegen hitte, stoten en vlekken
 • Stroeve structuur, antislip, kindvriendelijk en veilig.
 • Makkelijk schoonhouden
 • Nooit meer schuren of schilderen
 • In enkele dagen een nieuwe trap

Werkwijze

 • Vrijblijvende afspraak
  Indien u overweegt om uw trap te renoveren, dan kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit gesprek kunnen we uw wensen bespreken en zal ik de ruimte van uw trap bekijken. Op basis hiervan kan ik u advies geven en u informeren over wat u kunt verwachten, gebaseerd op mijn kennis en ervaring.
 • Ontwerp
  Denk eens na over welke veranderingen u zou willen aanbrengen aan uw trap. Bij mij is geen idee te gek en ik zal u adviseren over wat het beste aansluit bij uw wensen. Ik zal ook een schets maken om het idee visueel te kunnen maken. Als u akkoord gaat met het ontwerp, zal ik vervolgens achter de schermen aan de voorbereidingen werken.
 • Plan een datum
  Als we beiden enthousiast zijn over het ontwerp, dan plannen we een montage datum die voor u uitkomt. Binnen enkele werkdagen zal uw trap volledig gerenoveerd zijn en zal de ruimte netjes en schoon worden achtergelaten.

Materiaal en kleuren naar eigen keuze

Er zijn veel keuzes in mogelijkheden voor traprenovatie, evenals in materialen en kleuren. Ik heb diverse materialen tot mijn beschikking, zoals hout, laminaat en PVC, elk met hun eigen uitstraling en voordelen. Ook zijn er veel kleurmogelijkheden per materiaal beschikbaar. Tijdens onze eerste afspraak bespreken we de materialen en kleuren, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Maatwerk in huis

Naast traprenovaties kan ik dankzij mijn ervaring ook andere delen van uw huis renoveren of op maat maken, zoals badkamerkastjes, eettafels, kledingkasten en zelfs bibliotheekkamers. Alles wordt op maat gemaakt en afgestemd op de stijl van uw huis en uw specifieke wensen. Tijdens onze eerste afspraak bespreken we uw wensen en bekijken we de ruimte waar het meubelstuk komt te staan, waarna ik een ontwerp maak en aan de slag ga met de productie.

Waarom kiezen voor van Ham
 • Ervaren vakman
  Meer dan 25 jaar ervaring in maatwerk
 • Grote keuze in materialen
  In iedere denkbare kleur, ook massief hout
 • Goed & eerlijk
  advies
  Grote kennis van materialen en hun eigenschappen
 • De beste kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige materialen
 • Vertrouwd
  Je weet wie je in huis haalt
 • Achteraf betalen
  U betaalt pas na oplevering
Veelgestelde vragen
Is elke soort trap geschikt voor renovatie?

Absoluut! Bij Van Ham Traprenovatie kunnen we vrijwel elke trap renoveren. Of het nu gaat om een rechte trap, een trap met een bocht, een open trap of een gesloten trap, wij hebben de expertise en ervaring om uw oude trap nieuw leven in te blazen.

Is een glad na een renovatie?

De trap zal na de renovatie niet glad zijn. Ik maak namelijk gebruik van verschillende opties om ervoor te zorgen dat de treden niet glad zijn, zoals het aanbrengen van een antislip toplaag of het frezen van antislip strips in de treden. Zo kan ook een houten trap veilig gemaakt worden en is er geen gevaar voor uitglijden.

Hoe duur is een traprenovatie?

Het is moeilijk om een vaste prijs te geven zonder de details van het project te kennen. De prijs is namelijk afhankelijk van de specifieke wensen. Als deze helder zijn zal ik een offerte opstellen, zodat het van te voren duidelijk is wat de kosten zullen zijn. Het is ook goed om te weten dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent met het resultaat van de traprenovatie. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan.

Kan een open trap naar een gesloten trap getransformeerd worden?

Dat is zeker mogelijk. Er kunnen gemakkelijk stootborden tussen de treden geplaatst worden, waardoor een open trap wordt getransformeerd naar een gesloten trap.

Hoelang duurt een renovatie precies?

In overleg met u plannen we een datum waarop de traprenovatie kan plaatsvinden.Vervolgens zal de trap binnen enkele werkdagen weer gebruiksklaar zijn en kunt u er veilig gebruik van maken.

Interesse in een traprenovatie in Nuenen of omgeving?

Een traprenovatie kan soms als vervelend worden ervaren, maar we zullen samen een datum plannen voor de oplevering van uw vernieuwde trap. In de meeste gevallen is de trap binnen enkele dagen weer klaar voor gebruik. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van traprenovatie in Nuenen? Vraag dan gerust een gratis adviesgesprek bij u thuis aan. Samen zullen we ervoor zorgen dat u het beste resultaat krijgt!