Maatwerk in huis

Naast traprenovatie maak ik interieurwerk in huis, in verschillende stijlen. Van badkamerkasten tot kastenwanden, een kast-en-suite of een complete bibliotheekkamer. Passend in de sfeer van uw huis. Van design tot landelijk. U kunt vertrouwd kopen, krijgt deskundig advies en uw ideeën worden perfect gerealiseerd. Ik maak maatwerk sinds 1993 en ken de kneepjes van het vak. Ik kom graag bij u aan huis om de ruimte te bekijken waarin het werk geplaatst wordt zodat ik u persoonlijk kan adviseren. U krijgt daarbij ook een goed advies over het bouwtechnische gedeelte. Vervolgens teken ik uw wensen uit zodat u een duidelijk beeld krijgt.

Ik maak alles op maat. U bent dan ook nooit gebonden aan standaard uitvoeringen en maten. In principe is alles mogelijk en kan ik voldoen aan al uw wensen en verwachtingen.

Mogelijkheden van maatwerk
Een badkamerkast die precies past in uw badkamer of een mooie kastenwand met gebruikte oude deuren. Een inloopkast waarin u alle kleding overzichtelijk bij elkaar hangt en legt op planken en in laden. Een bijkeukenkast waarin ruimte is voor uw wasmachine, op hoogte zodat u niet steeds hoeft te bukken. Met een werkblad erop met of zonder spoelbak. Of uitschuifbare deuren in de woonkamer met rondom een kastenwand om alles overzichtelijk op te bergen, met of zonder open vakken. Zag u een mooi interieur op sociale media of in een tijdschrift, u kunt het zo gek niet bedenken of ik kan het voor u ontwerpen en maken.

Interesse?