Traprenovatie Eersel

Een trap laten renoveren in Eersel kan bij Van Ham Traprenovatie. Elke trap is anders en iedereen heeft zijn eigen smaak. Dat begrijp ik heel goed. Met ruim 25 jaar ervaring als interieurbouwer heb ik alle ervaring en expertise van maatwerk in huis.

Voor mij is niets te gek. U kunt ervoor kiezen om uw gehele trap te laten renoveren, alleen de bekleding te vervangen, stootborden vervangen en overzettreden toevoegen, etc. Alles is mogelijk. Een open trap kan bijvoorbeeld ook getransformeerd worden in een dichte trap. Daarbij kan er sfeerverlichting toegevoegd worden aan de trap indien gewenst om de nieuwe trap in de spotlights te zetten.

Traprenovatie kosten

De kosten van een traprenovatie staan niet vast. De prijs wordt bepaald aan de hand van uw wensen van de renovatie. Omdat ik geheel transparant werk, krijgt u wel voorafgaand aan het project uw prijs te horen, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Ik vraag daarbij ook geen voorschot. U betaalt pas wanneer uw trap er helemaal naar wens bij ligt. Na der renovatie zal de ruimte weer geheel schoon achtergelaten worden. Daar hoeft u niks voor te doen. Mijn doel is om je oude trap te transformeren in een geheel nieuwe trap die bij jouw woning en smaak past. Een tevreden klant staat daarbij centraal.

Voordelen van traprenovatie
 • Prachtig resultaat in kleur en materiaal wat past bij uw woonstijl
 • Geen hak- of breekwerk
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Waterdicht, kras- en slijtvast,
 • Bestand tegen hitte, stoten en vlekken
 • Stroeve structuur, antislip, kindvriendelijk en veilig.
 • Makkelijk schoonhouden
 • Nooit meer schuren of schilderen
 • In enkele dagen een nieuwe trap

Werkwijze

 • Vrijblijvende afspraak
  In onze eerste vrijblijvende afspraak kom ik graag bij u langs om uw wensen te bespreken en uw ruimte te bekijken. Hierbij zal u een advies van mij krijgen over de mogelijkheden. Door mijn ervaring en kennis kan ik u vertellen wat u kunt verwachten van uw idee.
 • Ontwerp
  U kunt starten met nadenken wat u zou willen laten veranderen aan uw trap. Voor mij is alles mogelijk. Bij uw keuze zal ik een advies geven voor een optimaal resultaat. Daarna schets ik het idee uit in een ontwerp om het visueel te maken. Bij een akkoord ga ik achter de schermen aan de slag met de voorbereidingen.
 • Plan een datum
  Zodra we beide enthousiast worden van het project kan er geklust worden. We spreken samen een montage datum af wanneer het u het beste uitkomt. Vervolgens zal uw trap binnen enkele werkdagen geheel gerenoveerd zijn. De ruimte wordt achteraf helemaal schoon achtergelaten.

Materiaal en kleuren naar eigen keuze

Naast dat er talloze opties zijn in de traprenovatie zelf, is er ook veel keuze in de soort materialen die daarbij gebruikt worden. Ik werk met laminaat, hout en PVC. Elke materiaal heeft zijn eigen karakteristieken en uitstraling. Elk materiaal heeft ook weer zijn eigen kleurmogelijkheden. Tijdens de eerste afspraak neem ik elk materiaal en kleuren mee zodat u een keuze kunt maken.

Maatwerk in huis

Naast de traprenovaties heb ik ook veel ervaring met interieur maatwerk. Ik maak badkamerkastjes, eettafels, kledingkasten en gehele bibliotheekkamers. Alles wordt gemaakt binnen de stijl van uw huis en uw wensen. Omdat ik alles zelf op maat maak, is hierbij ook alles mogelijk. Ik hoor graag over uw wensen bij onze eerste afspraak. Dan bekijk ik ook meteen de ruimte waar het meubel komt te staan. Vervolgens teken ik het weer uit en ga ik aan de slag met productie.

Waarom kiezen voor van Ham
 • Ervaren vakman
  Meer dan 25 jaar ervaring in maatwerk
 • Grote keuze in materialen
  In iedere denkbare kleur, ook massief hout
 • Goed & eerlijk
  advies
  Grote kennis van materialen en hun eigenschappen
 • De beste kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige materialen
 • Vertrouwd
  Je weet wie je in huis haalt
 • Achteraf betalen
  U betaalt pas na oplevering
Veelgestelde vragen
Kan elke soort trap gerenoveerd worden?

Ja, elke soort trap kan gerenoveerd worden. In de eerste vrijblijvende afspraak kom ik kijken bij u thuis om de huidige situatie te zien. Ook zullen we dan uw wensen en de mogelijkheden bespreken.

Is een trap glad na renovatie?

Nee de trap is na de renovatie niet glad. De materialen beschikken over een antislip toplaag om grip op de treden te houden. Hout is het enige materiaal die dat van nature nog niet heeft, maar daarin kunnen antislip strips ingefreesd worden om slipgevaar te voorkomen. Hierdoor zijn ook houten treden veilig en de strips vallen niet op omdat ze in het hout verwerkt zijn.

Wat zijn de kosten van een traprenovatie?

De kosten voor een traprenovatie staan niet vast. Dat betekent dat de kosten veranderen afhankelijk van uw wensen. U krijgt echter wel direct de prijs te horen, wanneer uw wensen helder zijn. Ik werk zo transparant mogelijk en zo komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast betaalt u pas wanneer de trap gerenoveerd is en u helemaal tevreden bent.

Kan van een open trap een dichte trap gemaakt worden?

Dat is mogelijk. Elke trap is renoveerbaar. Zo renoveer ik vaak open en dichten trappen en kan ik van een open trap een dichte trap maken door middel van het toevoegen van stootborden. Daarnaast kan ik andere dingen aanpassen aan uw trap, zoals de overzettreden of bekleding.

Hoelang duurt een traprenovatie?

U kiest zelf de datum dat ik uw trap kom renoveren. Binnen een paar werkdagen is de trap dan volledig gerenoveerd.

Interesse in een traprenovatie in Veldhoven of omgeving?

Een traprenovatie kan een vervelende klus zijn. Samen spreken we een datum voor oplevering af. Doorgaans zijn de trappen binnen enkele dagen weer gebruiksklaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van traprenovatie in Eersel, vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij u op locatie. Samen gaan we voor het beste resultaat!