Traprenovatie Geldrop

Bent u op zoek naar een traprenovatie in Geldrop? Bij Van Ham Traprenovatie kunt u uw trap laten renoveren. Omdat elke trap anders is en iedereen zijn eigen smaak heeft, begrijp ik dat als interieurbouwer heel goed. Met meer dan 25 jaar ervaring in maatwerk heb ik alle expertise in huis om aan uw wensen te voldoen.

Er is veel mogelijk bij een traprenovatie. U kunt ervoor kiezen om uw gehele trap te laten renoveren, alleen de bekleding te vervangen, stootborden te vervangen of overzettreden toe te voegen. Zelfs een open trap kan worden omgetoverd tot een dichte trap en er kan sfeerverlichting worden toegevoegd om de nieuwe trap extra in het oog te laten springen.

Traprenovatie kosten

De kosten van een traprenovatie zijn afhankelijk van uw wensen. Ik werk volledig transparant, dus u krijgt voorafgaand aan het project een duidelijke prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien vraag ik geen voorschot en betaalt u pas wanneer u tevreden bent met het resultaat. Na de renovatie laat ik de ruimte ook weer netjes achter, zodat u daar niets meer aan hoeft te doen.

Mijn doel is om uw oude trap om te toveren tot een volledig nieuwe trap die perfect past bij uw woning en smaak. Daarbij staat een tevreden klant centraal.

Voordelen van traprenovatie
 • Prachtig resultaat in kleur en materiaal wat past bij uw woonstijl
 • Geen hak- of breekwerk
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Waterdicht, kras- en slijtvast,
 • Bestand tegen hitte, stoten en vlekken
 • Stroeve structuur, antislip, kindvriendelijk en veilig.
 • Makkelijk schoonhouden
 • Nooit meer schuren of schilderen
 • In enkele dagen een nieuwe trap

Werkwijze

 • Vrijblijvende afspraak
  Bij interesse in een traprenovatie, kom ik graag bij u langs voor een eerste, vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en bekijk ik de ruimte waar de trap zich bevindt. Op basis hiervan kan ik u advies geven over de mogelijkheden en vertellen wat u kunt verwachten van uw idee, dankzij mijn ervaring en kennis.
 • Ontwerp
  Denk na over wat u wilt laten aanpassen aan uw trap. Ik ben van alle markten thuis en niets is te gek. Ik zal u adviseren over wat het beste past bij uw wensen en een schets maken van het idee om het visueel te maken. Als u akkoord gaat met het ontwerp, ga ik achter de schermen aan de slag met de voorbereidingen.
 • Plan een datum
  Als we beiden enthousiast zijn over het project, plannen we een montage datum die voor u het beste uitkomt. Binnen enkele werkdagen zal uw trap geheel gerenoveerd zijn en de ruimte zal achteraf helemaal schoon achtergelaten worden.

Materiaal en kleuren naar eigen keuze

Bij het renoveren van trappen is er niet alleen keuze in de renovatie zelf, maar ook in de materialen die worden gebruikt. Ik werk met diverse materialen zoals laminaat, hout en PVC die elk hun eigen kenmerken en kleurmogelijkheden hebben. Tijdens de eerste afspraak breng ik alle materialen en kleuren mee zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Maatwerk in huis

Naast traprenovaties heb ik ook veel ervaring met maatwerk interieurprojecten. Ik creëer op maat gemaakte badkamerkastjes, eettafels, kledingkasten en zelfs volledige bibliotheekkamers. Alles wordt aangepast aan de stijl van uw huis en uw specifieke wensen. Aangezien ik alles op maat maak, is vrijwel alles mogelijk. Tijdens onze eerste afspraak bespreken we uw wensen en bekijk ik de ruimte waar het meubelstuk komt te staan. Vervolgens maak ik een ontwerp en ga ik aan de slag met de productie.

Waarom kiezen voor van Ham
 • Ervaren vakman
  Meer dan 25 jaar ervaring in maatwerk
 • Grote keuze in materialen
  In iedere denkbare kleur, ook massief hout
 • Goed & eerlijk
  advies
  Grote kennis van materialen en hun eigenschappen
 • De beste kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige materialen
 • Vertrouwd
  Je weet wie je in huis haalt
 • Achteraf betalen
  U betaalt pas na oplevering
Veelgestelde vragen
Zijn er trappen die niet gerenoveerd kunnen worden?

Elke soort trap kan bij Van Ham Traprenovatie gerenoveerd worden. In de eerste afspraak kom ik langs om de huidige situatie te bekijken. Ook zullen we dan uw wensen bespreken.

Is een trap glad na renovatie?

Nee na de renovatie is is de trap niet glad. De treden beschikken over een antislip toplaag zodat u niet uitglijdt. Hout is het enige materiaal die dat van zichzelf niet heeft, maar daarin kunnen antislip strips ingefreesd worden zodat de treden niet glad zijn. Hierdoor zijn ook houten treden veilig en de strips vallen niet op omdat ze in het hout verwerkt zijn.

Wat kost een traprenovatie?

De kosten zijn variabel. Dat houdt in dat de kosten afhankelijk zijn van de wensen. U krijgt wel de prijs te horen wanneer de wensen concreet zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast betaalt u pas wanneer de trap gerenoveerd is en u helemaal tevreden bent.

Kan een open trap getransformeerd worden in een dichte trap?

Ja, dat kan. Elke trap kan gerenoveerd worden en kan van een open trap een dichte trap gemaakt worden door het toevoegen van stootborden.

Hoelang duurt het voordat de trap klaar is?

U kiest zelf de datum uit waarop ik de trap kom renoveren. Binnen een paar werkdagen is de trap dan gerenoveerd en gebruiksklaar.

Interesse in een traprenovatie in Geldrop of omgeving?

Een traprenovatie kan als een vervelende taak worden ervaren, maar we zullen samen een datum afspreken voor de oplevering van uw vernieuwde trap. In de meeste gevallen zal de trap binnen enkele dagen weer klaar zijn voor gebruik. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van traprenovatie in Geldrop? Vraag dan een gratis adviesgesprek bij u thuis aan. Samen zullen we ervoor zorgen dat het beste resultaat wordt behaald!