Traprenovatie Veldhoven

Als u in Veldhoven een trap wilt laten renoveren kunt u bij Van Ham Traprenovatie zijn. Elke trap is anders en iedereen heeft zijn eigen smaak. Mijn werk is accuraat en transparant. Dankzij de werkervaring van Van Ham Traprenovatie is alles mogelijk bij u thuis.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gehele traprenovatie, of om alleen de bekleding, stootborden en overzettreden te laten vervangen. Ook kan een open trap getransformeerd worden in een dichte trap. Daarnaast kan er sfeerverlichting aan uw trap toegevoegd worden voor een extra sfeer. Bijna alles is mogelijk.

Traprenovatie kosten

De prijs van een traprenovatie staat niet vast. Die is afhankelijk aan uw exacte wensen. Ik werk wel geheel transparant, wat betekent dat u voorafgaand aan het project uw prijs te horen krijgt zodat u exact weet hoeveel het project u gaat kosten. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Ik werk in wederzijds vertrouwen en vraag daarbij geen voorschot. U zal pas achteraf hoeven te betalen wanneer uw trap er weer mooi bijligt. Bij het proces zal de ruimte weer schoon achtergelaten worden. Mijn doel is om je oude trap te transformeren naar een nieuwe trap die geheel bij je huidige woning past. Een tevreden klant staat daarbij centraal.

Voordelen van traprenovatie
 • Prachtig resultaat in kleur en materiaal wat past bij uw woonstijl
 • Geen hak- of breekwerk
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Waterdicht, kras- en slijtvast,
 • Bestand tegen hitte, stoten en vlekken
 • Stroeve structuur, antislip, kindvriendelijk en veilig.
 • Makkelijk schoonhouden
 • Nooit meer schuren of schilderen
 • In enkele dagen een nieuwe trap

Werkwijze

 • Vrijblijvende afspraak
  In de eerste vrijblijvende afspraak kom ik graag bij u thuis langs om uw ruimte te bekijken en te kijken wat ik voor u kan betekenen. Tijdens deze afspraak krijgt u van mij een eerlijk advies over uw wensen. Door mijn ervaring en kennis kan ik u vertellen wat u kunt verwachten van uw idee.
 • Ontwerp
  Denk na wat u graag zou willen laten veranderen aan uw trap. Niets is voor mij te gek. Bij uw keuze zal ik een advies geven voor een optimaal resultaat. Vervolgens zal ik het idee visueel maken in een ontwerp.. Bij akkoord ga ik achter de schermen aan de slag met de voorbereidingen.
 • Plan een datum
  Wanneer we beide enthousiast worden van het project kan er geklust worden. We zullen een montage datum afspreken wanneer het u het beste uitkomt. Vervolgens is zal uw trap binnen enkele werkdagen geheel getransformeerd zijn. De ruimte wordt zal helemaal schoon worden achtergelaten.

Materiaal en kleuren naar eigen keuze

Naast de talloze opties in soorten traprenovatie mogelijkheden  is er ook keuze uit verschillende materialen. Zo werk ik met laminaat, hout en PVC. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling en voordelen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleuren van elk materiaal.  Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een PVC trap met een beton look voor een industrieel interieur. Naar de vrijblijvende afspraak zal ik alle mogelijke materialen en kleuren meenemen zodat u een keuze kunt maken.

Maatwerk in huis

Naast traprenovaties heb ik ook veel ervaring met ander interieur maatwerk. Van badkamerkastjes tot kastwanden en van eettafels tot hele bibliotheekkamers. Alles wordt gemaakt geheel passend in de sfeer van uw huis. Welke stijl dan ook. Ik maak alles op maat, daarom is ook bijna alles mogelijk. Graag kom ik hiervoor bij u langs om te beschikbare ruimte te bekijken en de wensen te horen. Vervolgens teken ik uw idee graag en en bij een akkoord ga ik aan de slag met het maken!

Waarom kiezen voor van Ham
 • Ervaren vakman
  Meer dan 25 jaar ervaring in maatwerk
 • Grote keuze in materialen
  In iedere denkbare kleur, ook massief hout
 • Goed & eerlijk
  advies
  Grote kennis van materialen en hun eigenschappen
 • De beste kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige materialen
 • Vertrouwd
  Je weet wie je in huis haalt
 • Achteraf betalen
  U betaalt pas na oplevering
Veelgestelde vragen
Kunnen alle trappen gerenoveerd worden?

Ja, elke soort trap kan gerenoveerd worden. In de vrijblijvende afspraak kom ik graag kijken bij u thuis om de huidige trap en stijl te bekijken. Ook zullen we dan uw wensen en de mogelijkheden bespreken.

Zijn de traptreden glad na een renovatie?

Nee, (bijna) alle materialen beschikken over een antislip toplaag zodat u niet uitglijdt op de nieuwe trap. Het enige materiaal dat het niet heeft is hout. Echter is het mogelijk om bij dit materiaal antislip strips in de treden te frezen. Hierdoor is de trap geheel veilig en de strips zullen niet opvallen omdat ze in het hout verwerkt zijn.

Hoeveel kost een traprenovatie?

De kosten voor een traprenovatie zijn variabel. Dat betekent dat de kosten kunnen veranderen afhankelijk van uw wensen. U krijgt echter wel direct de prijs te horen, wanneer uw wensen concreet zijn. Ik werk zo transparant mogelijk en zo komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast betaald u pas wanneer het werk is opgeleverd en u helemaal tevreden bent.

Kan een open trap dicht gemaakt worden?

Dat is zeker mogelijk. Ik renoveer elke soort trap. Zo renoveer ik vaak open en dichten trappen en kan ik van een open trap een dichte trap maken. Daarnaast kan ik andere dingen aanpassen aan uw trap, zoals de overzettreden, stootborden of bekleding.

Hoelang duurt het om een trap te laten renoveren?

U kunt zelf een montagedatum uitkiezen die u uitkomt. Binnen een paar werkdagen zal uw trap volledig gerenoveerd zijn.

Interesse in een traprenovatie in Veldhoven of omgeving?

Ik weet als geen ander dat een traprenovatie een vervelende situatie kan zijn. Samen plannen we een startdatum en opleverdatum voor de verbouwing. Trappen zijn doorgaans binnen enkele dagen weer gebruiksklaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van traprenovatie in Veldhoven, vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij u op locatie. Samen gaan we voor het beste resultaat!