Traprenovatie Valkenswaard

Het laten renoveren van uw trap in Valkenswaard en omgeving kan bij Van Ham Traprenovatie. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak heeft Van Ham Traprenovatie alle facetten van maatwerk in huis. Daarom heb ik grote kennis over allerlei materialen en mogelijkheden om uw trap te renoveren. Naast traprenovaties is interieur maatwerk in Valkenswaard ook mogelijk.

Elke trap is anders en daarom is bij Van Ham Traprenovatie ook alles mogelijk. Ik werk accuraat en transparant. U hebt persoonlijk contact met mij en kunt zelf kiezen wanneer de renovatie uitkomt.

Dankzij de werkervaring en grote keuze in materialen en kleuren is alles mogelijk bij u thuis. Zo kunt u kiezen om uw gehele trap te laten renoveren, of om bijvoorbeeld alleen de stootborden, bekleding of overzettreden te laten vervangen. Ook is het mogelijk om een open trap te transformeren in een in een dichte trap. Daarnaast kan er verlichting toegevoegd worden om uw nieuwe trap in de spotlights te zetten. De keuze is geheel aan u.

Traprenovatie kosten

De prijs van een traprenovatie is flexibel. Dat betekent dat die afhankelijk is aan de exacte wensen van de renovatie. Ik werk geheel transparant, wat betekent dat u voorafgaand aan de start van het project uw prijs te horen krijgt zodat u van tevoren weet hoeveel de renovatie u gaat kosten. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Ik werk in wederzijds vertrouwen en daarom vraag ik geen voorschot. Pas als de trap er geheel naar wens bijligt zal u hoeven te betalen. Na de renovatie wordt de ruimte geheel schoon achtergelaten, daar hoeft u niets voor te doen. Mijn doel is om uw trap in de stijl te transformeren die bij jou en je woning past.Een tevreden klant staat bij dit proces centraal.

Voordelen van traprenovatie
 • Prachtig resultaat in kleur en materiaal wat past bij uw woonstijl
 • Geen hak- of breekwerk
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Waterdicht, kras- en slijtvast,
 • Bestand tegen hitte, stoten en vlekken
 • Stroeve structuur, antislip, kindvriendelijk en veilig.
 • Makkelijk schoonhouden
 • Nooit meer schuren of schilderen
 • In enkele dagen een nieuwe trap

Werkwijze

 • Vrijblijvende afspraak
  In een eerste vrijblijvende afspraak kom ik graag bij u thuis langs om uw wensen te bespreken en de ruimte waarin het maatwerk verricht zal worden te bekijken. Tijdens de afspraak krijgt u van mij een eerlijk advies over uw wensen en zal ik aangeven wat u kunt verwachten van uw idee.
 • Ontwerp
  Denk na wat u graag zou willen laten veranderen aan uw trap. Alles is mogelijk. Bij uw keuze zal ik een advies geven voor een optimaal resultaat. Vervolgens zal ik het idee uittekenen in een ontwerp. Als deze geheel naar tevredenheid is start ik achter de schermen met de voorbereidingen.
 • Plan een datum
  Zodra u helemaal tevreden bent kan ik aan de slag gaan. De montagedatum kunt u zelf uitkiezen wanneer het u het beste uitkomst. Binnen enkele werkdagen zal de trap geheel gerenoveerd zijn. De ruimte wordt schoon en netjes achtergelaten.

Materiaal en kleuren naar eigen keuze

Er is bijna oneindige keuze in de mogelijkheden van de traprenovatie. Ik werk met een aantal verschillende materialen, zoals laminaat, hout en PVC. Ieder van deze materialen kent zijn eigen voordelen. Zo heeft hout een erg mooie uitstraling, maar is minder duurzaam dan PVC. Graag adviseer ik je bij het maken van de juiste keuze. Ook is er keuze uit talloze kleuren per type materiaal. Zo kunt u kiezen voor een beton of een hout uitstraling, maar net wat er bij uw interieur past. Bij het eerste vrijblijvende gesprek neem ik voorbeelden mee van de materialen en kleuren zodat u een keuze kunt maken.

Maatwerk in huis

Naast het renoveren van trappen heb ik ook veel ervaring met ander interieur maatwerk. Ik ben begonnen als interieurbouwer en en daardoor kunt u ook bij mij terecht voor maatwerk in huis zoals kasten, badmeubels, eettafels en keukenrenovaties. Ook hiervoor is alles mogelijk. Graag luister ik naar uw wensen.

Waarom kiezen voor van Ham
 • Ervaren vakman
  Meer dan 25 jaar ervaring in maatwerk
 • Grote keuze in materialen
  In iedere denkbare kleur, ook massief hout
 • Goed & eerlijk
  advies
  Grote kennis van materialen en hun eigenschappen
 • De beste kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige materialen
 • Vertrouwd
  Je weet wie je in huis haalt
 • Achteraf betalen
  U betaalt pas na oplevering
Veelgestelde vragen
Kunnen alle soort trappen gerenoveerd worden?

Jazeker, elke soort trap kan gerenoveerd worden. In onze eerste vrijblijvende afspraak kom ik graag bij u thuis kijken om de huidige trap en stijl te bekijken. Tijdens de afspraak zullen we ook dan uw wensen en mogelijkheden bespreken.

Zijn de materialen die je gebruikt glad?

Nee, (bijna) alle materialen beschikken over een antislip toplaag zodat de trap ook na de renovatie geheel veilig is. Hout beschikt niet standaard over deze antislip laag, maar hierbij is het mogelijk om antislip strips te frezen in de treden. Hierdoor zijn ook houten treden veilig en zijn de strips mooi weggewerkt.

Wat zijn de kosten van een traprenovatie?

De kosten voor een traprenovatie staan niet vast. Dat betekent dat de kosten kunnen afhankelijk zijn van wat u precies wil laten veranderen aan uw trap. U krijgt wel direct de prijs te horen als u uw wensen helder hebt, daardoor weet u meteen waar u aan toe bent. Ik werk zo transparant mogelijk en zo komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast betaalt u pas wanneer de trap gerenoveerd is en u helemaal tevreden bent.

Kan een open trap gerenoveerd worden naar een dichte trap?

Dat is mogelijk. Ik renoveer elke soort trap. Zo kan ik zowel open en dichte trappen en kan daarbij ook van een open trap een dichte trap maken door middel van stootborden. Daarnaast kunnen er ook andere dingen aangepast worden aan uw trap, zoals bijvoorbeeld de overzettreden of bekleding.

Hoelang duurt een traprenovatie?

U kunt zelf een montagedatum uitkiezen wanneer het u uitkomt. Vervolgens zal de trap binnen een paar werkdagen geheel gerenoveerd zijn, afhankelijk naar uw wensen.

Interesse in een traprenovatie in Valkenswaard of omgeving?

Ik begrijp goed dat een traprenovatie een vervelende en inspannende klus kan zijn. Samen plannen we daarom een start- en einddatum voor de renovatie. Daarnaast krijgt u direct de kosten te weten. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van traprenovatie in Valkenswaard, vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij u op locatie. Samen gaan we voor het beste resultaat!