Van Ham traprenovatie heeft onze trap een prachtige make-over gegeven. Onze hele trap is compleet gerenoveerd met nieuwe stootborden en tredes. Deze man doet wat er afgesproken is en denkt mee in oplossingen. Vriendelijk, rustig en kundig. Het eindresultaat is precies zoals we in gedachten hadden.  Wij raden Van Ham zeer zeker aan. Bedankt.

Familie van der Steen, Valkenswaard

Vorig jaar een inbouwkast laten maken, we hadden een foto van wat we mooi vonden en hij heeft het perfect op maat gemaakt. Nu heeft hij onze trap gerenoveerd. Wederom vakwerk geleverd! Wij kennen Peter al langer en wisten al dat hij vakwerk levert, een man van kwaliteit. Fijn dat er nog echte goede eerlijke vakmensen bestaan.

Familie van Doormalen, Eindhoven

Ik heb mijn trap laten renoveren door Peter met ledverlichting onder de treden en een bijpassende vloer in de hal. Het ziet er allemaal perfect uit,  Zeker een aanrader, aan alle details is aandacht besteed, mooi materiaal, strak en netjes afgewerkt en goeie service.

Sjef van de Ven, Veldhoven

"Wij hebben diverse werkzaamheden, zowel interieur betimmering als overige werkzaamheden, laten uitvoeren door Peter van Ham voor ons bedrijf in Eersel. Hierover zijn wij zeer tevreden. Peter komt in eerste instantie kijken en bespreken wat de wensen zijn. Werkt daarna de zaken professioneel uit en maakt een passende offerte.

Bas van Valderen, Casual Living

Door Peter van Ham een boekenkast op maat laten maken voor de decaan van de Faculteit Technische Natuurkunde. Peter werkt alleen. De kast is dan ook van ontwerp tot realisatie door Peter zelf gedaan. Uitstekende kwaliteit door ervaren vakman. Houdt zich aan gemaakte afspraken. Neemt uitgebreid de tijd om in het voortraject de wensen van de klant op te nemen. Boekenkast is een eyecatcher in de kamer van de decaan geworden.

Henk van de Ven, TU Eindhoven
Waarom kiezen voor van Ham?
 • Ervaren vakman
  Meer dan 25 jaar ervaring in maatwerk
 • Grote keuze in materialen
  In iedere denkbare kleur, ook massief hout
 • Goed & eerlijk advies
  Grote kennis van materialen en hun eigenschappen
 • De beste kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige materialen
 • Vertrouwd
  Je weet wat je in huis haalt
 • Achteraf betalen
  U betaalt pas na oplevering